Om oss
Det lilla kattpensionatet med det stora hjärtat 

Här är jag och Klösen


Pensionatet drivs av mig Sol-Britt Carlsson, jag har under många år själv haft katt . Klösen som syns på bilden och pensionatet är döpt efter finns inte längre med oss, men en ny "chefskatt" vid namn Alan Jackson finns nu på gården.

Under de år jag drivit Klösens Kattpensionat har över 220 små kissar gästat pensionatet.

Utöver den vanligaste omsorgen med mat, vatten och renhållning av kattlådor, som ses över minst 2 ggr per dag, är jag noga med att varje katt blir behandlad som den unika individ den är, en del vill leka, andra sitta i knät och bli kelade en stund, medan andra hellre bara sitter och tittar på från en trygg plats.

Om din katt vill så borstar jag gärna pälsen. (Ta isåfall med kattens egen borste). se vidare info under flik Prislista.

På pensionatet finns åtta burar med fönster och direkt tillgång till utegård så katterna kan vistas ute om så önskas.

Är du nyfiken på att se mer från Pensionatet gå gärna in på facebooksidan Klösens Kattpensionat där det finns mera bilder och filmsnuttar.

Du är naturligtvis välkommen att besöka pensionatet innan du bestämmer dig för att lämna din kisse här.

Pensionatet ligger naturskönt och i lugna omgivningar 4 km öster om Simlångsdalen. På gården finns även en liten snickerifabrik "Simlångsstugan" www.simlangsstugan.se som tillverkar friggebodar, gäststugor och förråd och numera även Attefallshus, det finns en liten utställning här, och kattpensionatet är inhyst i en ombyggd del av ladugården..


https://www.facebook.com/klosenskattpensionat/?fref=ts

.